VI Premi de Fotografia Isabel Rojas hasta el 29 de otubre de 2023


Fecha límite para participar: 29 de otubre de 2023. Concurs Fotogràfic convocat per l’Ajuntament de Sant Adrià de Besòs i el Consell Municipal d’Accessibilitat, amb la col·laboració de l’Agrupació Fotogràfica Sant Joan Baptista de Sant Adrià de Besòs.

Amb aquest concurs es vol retre homenatge a Isabel Rojas, que va néixer a Sant Adrià, ciutat on va viure i treballar fins la seva mort a causa de l’ELA, malaltia que va ajudar a visibilitzar i a la qual hi va dedicar tots els seus esforços en la seva incansable lluita.

Aquest concurs té el reconeixement de la Federació Catalana de Fotografia i es puntuable per a l’obtenció de les distincions A.F.C.F. i M.F.C.F. amb el número de Registre 2023-71, així com e reconeixement de la Confederación Española de Fotografia (C.E.F.) amb el número E-2023-15.

La temàtica ha d’estar relacionada amb la discapacitat (física, intel·lectual i/o sensorial) i reflectir qualsevol aspecte de la vida diària (feina, educació, esport, oci, turisme, cultura, etc.).

Web: https://www.sant-adria.cat/sant-adria-per-temes/benestar-i-families/noticies/vi-premi-de-fotografia-isabel-rojas-2023